Barbie gone wrong

http://www.weheart.co.uk/upload-images/marielclayton7.jpg
De Canadese fotograaf Mariel Clayton doet bijzondere dingen met Barbies. Of iets specifieker: hij fotografeert leden van de Barbie-familie in ietwat-tot-zeer lugubere situaties. Clayton over de ‘boodschap’ achter zijn foto’s: “For all of the ‘Barbie Murderess’ shots I have no specific message or manifesto – I leave it to the viewer in interpret the way they want to. For me, the interest is seeing how peoples minds react to what they are seeing – that is the best part.”

via weheart.co.uk

4 gedachten over “Barbie gone wrong

  1. Maartje

    Volgens mij kan de Barbie uit mijn jeugd haar benen niet in deze positie hebben zonder ze te breken… Mijn Barbie had dan ook niet zoveel nageslacht.

    Reageren

Geef een reactie