Pieter komt naar Wenen!

Oud IN10 collega en vrind Pieter komt een weekendje Wenen doen. Met mij, een halve local, als gids. Bij deze een voorproefje van het program. Vrijdag haal ik de beste man op van het vliegveld, pikken we met een beetje geluk wat cultuur (en zon!) mee op/in/bij het MuseumsQuartier en eten we een hapje aldaar. ‘s Avonds doen we dansen. In Grelle Forelle. Op Minilogue, Max Cooper, Riley Reinhold en Hans Jung & Nicke Dai.

Zaterdag doen we de toeristische tour, in het eerste district en paraderen we langs het kunsthistorisch en natuurhistorisch museum, Hofburg, Heldenplatz, Burggarten, Palmenhaus, Volksgarten… the works. Om 6 uur wordt er voetbal gekeken, op de binnenplaats van WUK. Vervolgens haasten wij ons naar Venster 99, voor een metal-minded avondje. En eventueel wordt er na-gefeest in Donau.

Zondag zou er zomaar een ontbijtje genuttigd kunnen worden bij de Breakfast Club, net voor de gast in kwestie weer afgeleverd moet worden op het vliegveld. Ik hoop dat hij aan een beetje voorslapen doet…

Een gedachte over “Pieter komt naar Wenen!

  1. Pingback: Warschau komt naar Wenen. | Floor Drees

Geef een reactie