Warschau komt naar Wenen.

Krap een maand terug ging ik op bezoek bij Tupalo-collega Kasia, in Polen. Daar zij community manager speelt in Warschau is ze veel ‘out & about’ in deze interessante stad en weet ze dé plekjes wel te vinden. Het gevolg? Vers van de nachttrein werd ik door de hoofdstad gesleept en volgepompt met feitjes en lokale cuisine. Waarover HIER meer te lezen valt. Tot vrijdagmiddag kan ze het terugverwachten!

De schone Poolse arriveert over een uurtje op het Tupalo hoofdkantoor, ruim op tijd voor ons exclusieve ‘Sommerparty’. Vanavond wordt er dus gefeest, met een tweehonderdtal leden. Morgen doen we de toeristische tour – in het eerste district – en paraderen we langs het kunsthistorisch en natuurhistorisch museum, Hofburg, Heldenplatz, Burggarten, Palmenhaus en Volksgarten. Wellicht pakken we een koetsje. Eten en een avondplan uitdokteren doen we op/in/bij het MuseumsQuartier, mét collegaats.

Vrijdag werkt Kasia een paar uurtjes met ons mee op kantoor. En dan moet zij haar trein al weer halen. En ik moet de volgende gast oppikken van het vliegveld

Geef een reactie